GBP - British pound

2013-11-27 @ 10:37:53 Min vardag

Hej alla som läser detta! 
Nu har jag varit och växlat in lite pengar. Spännande! Förstår inte riktigt det här med pence men det tar jag den dagen de dyker upp i min plånbok för än sålänge har jag bara sedlar att hålla koll på. 

Farfar kom förbi häromdagen med en super bra mini London-guide! Det står information om alla områden i London och har en karta över centrala London samt en karta över tunnelbanan vilket är kanonbra. 

Det är bara 4 dagar kvar tills jag åker.. Har så otroligt mycket som jag måste hinna med innan dess. Håller på och tvättar kläder som en tok så att allt som jag ska ha med mig är rent och snyggt tills jag ska åka. Ska bli skönt sedan när resväskan är stängd.

Bullbak och bio

2013-11-20 @ 10:13:20 Min vardag

Sådär ja, nu har jag äntligen tagit mig upp ur min varma säng! Varför ska det vara så kallt i huset? Och minusgrader utomhus.. Vad är det för påhitt?

Idag är det bullbak som står på schemat samt att hitta några lediga platser till "The Hunger Games". Senast jag kikade på biljetter fanns det bara platser kvar i hörnen och längst fram.. Inte så kul stt sitta där så blir nog att boka till nästa vecka istället. Men man kan ju alltid hålla tummarna för att det dyker upp något bra! 

Som ni kanske har märkt har jag redan satt igång med bloggandet även fast jag inte har kommit iväg till London ännu. Kanske inte skriver om det mest intressanta eftersom mina dagar just nu inte är vidare händelserika, men hoppas det är lugna puckar!


Sverige vs Portugal

2013-11-20 @ 01:31:22 Min vardag

Det är bara att applådera till Zlatan som tryckte in två mål inom loppet av fyra minuter, wow säger jag bara! Vilken prestation! En gnista hopp tändes när det andra målet gick in, men det lilla hoppet släcktes ganska snabbt då Ronaldo tönten kom springandes och tryckte in mål efter mål.. 

Matchen slutade 2-3 vilket innebär att Sverige inte får vara med och spela VM i Brazilien.. Det känns riktigt tungt, men samtidigt är jag stolt. Vi satte press på Portugal, man kunde riktigt se paniken i deras ögon, synd att vi inte kunde hålla det. Men bra kämpat grabbar, jag älskar er vare sig ni förlorar eller vinner!!

RSS 2.0